Čtvrtek, 21 listopadu

Představujeme vám recept na delikátní a nutričně vyvážené těstoviny s tuňákem a rajčatovou omáčkou. Tento pokrm je ideální pro ty, kteří hledají rychlou, zdravou a chutnou alternativu pro své obědy nebo večeře. Díky nízkému obsahu kalorií a vysokému obsahu bílkovin je tento recept skvělou volbou pro každého, kdo se snaží jíst zdravě nebo dokonce dodržuje low-carb stravování.

Ingredience

  • 385 g (1 balení) Fettuccin
  • 160 g tuňáka ve vlastní šťávě
  • 250 g pasírovaných rajčat
  • 50 g barevných cherry rajčat
  • Olivový olej ve spreji
  • Koření: pepř, sušený česnek, sušená cibule, bazalka
  • Čerstvé bylinky (např. řeřichová nať)

Postup přípravy

  1. Příprava tuňáka:
    • Ve spreji rozstříkněte trochu olivového oleje na pánev.
    • Tuňáka ve vlastní šťávě sceďte a restujte na pánvi společně s kořením (sušený česnek, sušená cibule, pepř, bazalka).
  2. Přidání rajčatové omáčky:
    • Po propojení chutí přidejte pasírovaná rajčata a nechte chvíli prohřát.
  3. Příprava těstovin:
    • BIO ZERO Fettucine propláchněte pod teplou vodou a promíchejte je v pánvi s rajčatovou omáčkou a tuňákem.
    • Vše spolu krátce povařte, aby se chutě propojily.
  4. Dokončení:
    • Hotové těstoviny podávejte dozdobené nakrájenými cherry rajčátky a libovolnými bylinkami, například řeřichovou natí.
Share.

Leave A Reply